Patiënt worden

Inschrijfformulier


[contact-form-7 id="47397"]

Vragen


Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit formulier, dan kunt u contact opnemen via onze contactpagina.

Contact

Eerste bezoek


Bij uw eerste bezoek start met een uit kennismaking met de tandarts en wordt de algemene gezondheid besproken aan de hand van de door u ingevulde gezondheidsvragenlijst. De tandarts voert een algemene controle uit en inventariseert hoe gezond uw gebit en tandvlees is. Indien nodig maken wij röntgenfoto’s. Tevens bespreken wij uw specifieke ( esthetische) wensen. Aan de hand van het onderzoek en de foto’s zullen wij u zo duidelijk mogelijk informeren over de toestand van uw gebit en tandvlees.

Bij dit eerste bezoek willen wij u vragen het volgende mee te nemen:

  • Uw tandheelkundige gegevens en (digitale) foto’s, gemaakt door uw vorige tandarts dient u (het liefst per mail) van te voren op te laten sturen.
  • Uw identificatiebewijs en verzekeringsgegeven.
  • Een ingevulde vragenlijst met betrekking tot uw gezondheid, medicijngebruik, etc. Deze kunt u downloaden van de website, wordt naar u opgestuurd of krijgt u bij binnenkomst in de praktijk.

Zorg op maat


U kunt van onze tandartsen, mondzorgkundige en assistenten alle inzet en deskundigheid verwachten die nodig zijn voor een gezonde mond en mooi gebit. Samen met u stellen we een behandelplan op wat past binnen uw verwachting.

Goede mondverzorging is om verschillende redenen belangrijk. Zo draagt een gezond en verzorgd gebit bij aan een goede eerste indruk. Daarnaast wijst onderzoek uit dat een gezonde mond een sterke relatie heeft met algehele gezondheid. Regelmatige controle van uw gebit is een eerste én belangrijke stap naar een gezonde mond. Zo kunnen we eventuele problemen preventief voorkomen en helpen we uw gebit gezond te houden.

Alles wat u moet weten over een goede mondverzorging kunt u ook vinden op www.allesoverhetgebit.nl of www.ivorenkruis.nl