Home Roestenberg

Patiënt worden tandarts

Indien u zich als nieuwe patiënt bij ons wilt inschrijven kunt u onderstaand formulier gebruiken om uw gegevens naar onze praktijk te sturen.

U kunt natuurlijk ook bellen: 013-4675045

Inschrijven

Patient worden mondhygiënist

Indien u zich als nieuwe patiënt bij ons wilt inschrijven kunt u onderstaand formulier gebruiken om uw gegevens naar onze praktijk te sturen.

U kunt natuurlijk ook bellen: 013-4675045

Inschrijven

Wij zoeken een Mondhygiënist en een Tandartsassistent.

Bekijk onze vacatures

Wat kunnen wij voor u doen ?

Wij bieden u complete mondzorg op een zo patiënt vriendelijk mogelijke manier. Naast de dagelijkse tandheelkunde kunt u voor prothetische-, esthetische-, restauratieve- en specialistische mondzorg in onze praktijk terecht. Zo bieden wij u binnen onze praktijk een breed scala aan eenvoudige en complexe behandelingen.
U kunt bij ons ook terecht voor een mondhygiëne behandeling, ook als u elders naar de tandarts gaat.

Esthetische tandheelkunde

Het uiterlijk van het gebit verfraaid met tandheelkundige hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld porseleinen- en composiet schildjes. Ook bleken behoort tot de mogelijkheden.

Implantologie

Implantaten zijn kunstmatige wortels die in het bot geplaatst worden. Dit klinkt ingrijpend maar is een mooie oplossing voor vervanging van 1 of enkele tanden of kiezen. Ook worden implantaten gebruikt onder een "klik gebit" als houvast voor de prothese.

Endodontologie / Zenuwbehandeling

Wanneer een gaatje tot aan de zenuw in de tand of kies zit bestaat de mogelijheid om de ruimte waar de zenuw zit schoon te maken en op te vullen met rubberen stiftjes. Je  spreek dan van een zenuwbehandeling of wortelkanaalbehandeling.

Orthodontie / Beugels

Houdt zich bezig met het optimaliseren van de stand van tanden in de kaken en beïnvloeding van de gelaatsgroei bij kinderen.

Kunstgebit

Een volledige prothese of "kunstgebit" is een hulpmiddel in het geval dat alle tanden en kiezen verloren zijn gegaan. In   combinatie met implantaten wordt een volledige prothese een "klikgebit". In het geval van vervanging van enkele tanden of kiezen is een gedeeltelijke prothese mogelijk.

Kroon-en brugwerk

Wanneer een tand of kies een hele grote vulling heeft of er breekt een gedeelte van een kies af dan bestaat de mogelijkheid om een kroon te maken. Dit is een kapje over de tand of kies in de vorm van het betreffende element. Dit kapje wordt op de tand of kies gelijmd en ziet eruit als een natuurlijk element.

Cerec / 3D techniek

Is een restauratiemethode waarbij met behulp van digitale 3D technieken direct porseleinen restauraties zoals bijvoorbeeld kronen en facings kunnen worden vervaardigd.

Parodontologie / Tandvleesbehandeling

Het behandelen van tandvleesproblemen dmv reinigen van  worteloppervlakken en intensieve reiniging door de mondhygieniste en begeleiding van de mondhygiene. Soms zijn er kleine tandvleesoperaties nodig om het "fundament" gezond te krijgen.

Gnatologie / Kaakgewrichtsklachten

Wanneer er pijnklachten zijn aan het kaakgewricht heeft dit regelmatig te maken met niet goed sluitende kiezen en tanden op elkaar. Ook kunnen stressvolle perioden in iemands leven zorgen voor klachten aan het kaakgewricht. Er zijn diverse mogelijkheden om dit soort klachten te behandelen middels bewegingsoefeningen met het kaakgewricht en/of een kransplaat( splint).

Ons behandelteam

Ons team bestaat uit 1 tandarts, 2 mondhygiënisten/mondzorgkundigen, 3 preventie assistenten en 1 tandarts assistent. Voor diverse tandheelkundige disciplines en specialismen onderhouden wij nauwe contacten met collega specialisten.

Beoordeling:

93% beveelt deze zorgverlener aan.

Over onze beoordeling:

Wij zijn trots op onze beoordeling op Zorgkaart Nederland. Wij proberen uw bezoek aan de tandarts zo comfortabel te laten verlopen.

Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs. Deze kunt u achterlaten via de volgende link: zorgkaartnederland.nl